Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

4 Mijl van Groningen

Ren mee in ons team van pro- en ortheselopers op 11 oktober 2020.

Schrijf je in
  • Samen met andere pro- en ortheselopers
  • Kosteloos meedoen
  • Grandioze dag

Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

Let op: het is coronacrisis. Op dit moment durven wij niet te garanderen dat onze deelname aan de 4 Mijl van Groningen doorgaat.

Op zondag 11 oktober 2020 vindt voor de 35e keer de 4 Mijl van Groningen plaats. Aan dit grootste hardloopevenement van het Noorden doet weer een groep van prothese- en ortheselopers mee. Laat jij je samen met onze ambassadeur Reitze Bok en andere lopers die gebruikmaken van een orthese of prothese toejuichen?

Ren mee in ons team van pro- en orthese lopers

Het was altijd al mogelijk om individueel met een orthese of prothese aan dit hardloopevenement deel te nemen. Maar wij wilden met een team aan de startstreep verschijnen. Op zondag 13 oktober 2019 is dit ook gelukt: met 15 prothese- en ortheselopers verschenen we aan de start! Het was een sportieve, gezellige en vooral leerzame dag. Daarom willen we dit in 2020 overdoen, of beter gezegd: meedoen met een nog groter team! Meer weten over de 4 Mijl? Bezoek www.4mijl.nl.

  • Je hoeft geen klant te zijn bij ons om mee te doen
  • Voordat het zover is organiseren we loopclinics die je helpen voorbereiden
  • Wij vergoeden je reiskosten (benzine/OV 2e klas)
  • Wij betalen de kosten voor inschrijven

Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen 2020

Op zondag 11 oktober 2020 vindt voor de 35e keer de 4 Mijl van Groningen plaats. Aan dit grootste hardloopevenement van het Noorden doet weer een groep van prothese- en ortheselopers mee. Laat jij je samen met onze ambassadeur Reitze Bok en anderen ook toejuichen?