Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

Het is onze droom dat op 13 oktober 2019 een orthese- en protheseteam meedoet aan de 33e editie van de 4 Mijl van Groningen. Sterker nog, we zouden ook graag een plek zien voor wheelers en handbikers. De 4 Mijl van Groningen is het grootste hardloopevenement van het Noorden, dus daar hoort sporten met hulpmiddel in de schijnwerpers te staan. 

Op dit moment is er bij de 4 Mijl geen officiële plek voor sporters met een hulpmiddel. Daar maken wij ons nu sterk voor. Dat doen we samen met een tweetal revalidatieartsen, iemand van het Kenniscentrum Sport, enthousiaste medewerkers van OIM Orthopedie en anderen uit ons netwerk.

Sowieso een startbewijs voor orthese- en protheselopers

Het is nu al mogelijk om individueel met een orthese of prothese aan dit hardloopevenement deel te nemen. Maar wij willen met een team hardlopers aan de startstreep verschijnen. Of er bij de 4 Mijl van Groningen dit jaar nu wel of niet een plek is voor een team sporters met een hulpmiddel, wij zorgen er in ieder geval voor dat orthese- en protheselopers kunnen starten.

  • Wij vergoeden je reiskosten (benzine/OV 2e klas)
  • Wij betalen de kosten voor inschrijven

Wheelers en handbikers: steun ons initatief

Ben jij ook enthousiast over dit initatief en ben je wheeler of handbiker, dan kun je met onderstaand formulier aangeven dat je dit iniatief steunt en deel wilt nemen! We kunnen je op dit moment helaas nog niet beloven dat je ook kun starten, want daarvoor moeten we eerst met de organisatie in gesprek.

Meld je nu aan met onderstaand formulier

Laat weten dat jij mee wilt doen aan de 4 Mijl van Groningen in 2019. 

en het privacy-statement zodat OIM Orthopedie mijn verzoek kan afhandelen. *