Deel je OIM koffiemoment met ons!

Deel je OIM koffiemoment met ons!

Het DCRM congres en de koffie van OIM Orthopedie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De laatste jaren was barista Jeroen op de stand van OIM Orthopedie aanwezig om de bezoekers te voorzien van verse cappucino's, espresso's of americano's. De maatregelen rondom het coronavirus zorgen er helaas voor dat het DCRM congres er dit jaar heel anders uitziet. We moeten dus ook de koffie van barista Jeroen missen! Maar daar hebben we wat op gevonden. 

Plak onze koffiebeker om je mok en geniet

Dat vinden wij, net als barista Jeroen, heel jammer. Om jullie toch een beetje het OIM koffiegevoel te geven, willen we jullie graag de mogelijkheid geven om koffie uit een OIM koffiebekertje te drinken. 

Heb je voor, tijdens of na het congres zin in een bakje koffie? Print het OIM bekertje uit, plak of vouw het om je beker en deel een foto van je koffiemoment via onze Linkedin pagina, Facebook pagina, Instagram pagina of via email en maak kans op een bezoek van barista Jeroen!

Win een koffiebar op locatie!

 

Mocht je de gelukkige winnaar zijn dan komt Jeroen's Espresso, geheel corona-proof, met zijn koffiebar bij je langs om jou en je collega's van heerlijke koffie te voorzien.