Ervaringen

Clemens - 59

3 januari 2017

Vanuit de professionele samenwerking in de aios opleiding veel geleerd en daarna samen goed kunnen samenwerken als revalidatiearts met vanuit OIM Orthopedie altijd een luisterend oor voor opleiding, onderwijs en ontwikkeling. Welkom in Zuid-Nederland!

Product/Dienst: Orthopedische schoenen
Algemene tevredenheid
8
Bereikbaarheid
7
Klantgerichtheid
8
Hulpmiddel
7

Theo - 67

19 november 2015

Op advies van mijn revalidatie arts een nieuw voet/been brace laten aanmeten door Pitrik. Nadat de brace klaar was en ik deze mocht uittesten kon ik eindelijk na zeker 20 jaar weer “hak/teen” lopen. Daarvoor liep ik vanuit mijn heup met bij enige belasting pijn rechtsonder in mijn rug. Ik heb weer sinds jaren 18 holes golf kunnen lopen en heb geen pijn meer in mijn onderrug. Ik trek de brace met veel plezier elke ochtend aan! Veel dank, speciaal aan Pitrik!

Product/Dienst: Overig
Algemene tevredenheid
9
Bereikbaarheid
9
Klantgerichtheid
10
Hulpmiddel
9

Harm - 51

18 september 2015

Ik vroeg naar een nieuwe brase. Alleen er was weinig tijd ivm de trouwdag van mijn zus. Maar ze kwamen mij hierin geweldig te gemoet. In twee weken tijd was mijn brase klaar. Een hele mooie. Dankjewel.

Product/Dienst: Orthesen
Type: Brace
Algemene tevredenheid
10
Bereikbaarheid
10
Klantgerichtheid
10
Hulpmiddel
10

Karin - 54 jr

4 mei 2015

In oktober 2014 heb ik, bij de muziekblessure poli in Beetsterzwaag, kennis gemaakt met Jan Hendrik van der Molen, orthopedisch adviseur. Ik kwam daar met de, bijna onmogelijke, vraag of er kon worden gekeken naar een prothese voor het geamputeerde bovenste kootje van mijn linker ringvinger, zodat ik weer viool zou kunnen spelen.

Ik ben 25 jaar professioneel violist geweest, waarna ik ben overgestapt naar een baan in de zorg, 2 jaar geleden kreeg ik een ongeluk waarbij mijn vinger beschadigd werd en ik helemaal niet meer kon spelen. Jan Hendrik heeft gekeken en geluisterd en heeft uiteindelijk een geweldige prothese voor deze vinger gemaakt. Hij past perfect, er is geen klankverschil met mijn andere vingers en de beweeglijkheid is zodanig dat ik weer kan spelen in een klassiek orkest, een keltische folkband en zelfs in een strijkkwartet !!

Dank zij deze prothese kan ik weer doen wat ik mijn hele leven al het allerliefste doe, nl vioolspelen. Ik ben OIM en speciaal Jan Hendrik eeuwig dankbaar voor het meedenken en alle moeite die voor mij is gedaan.

Product/Dienst: Overig
Algemene tevredenheid
10
Bereikbaarheid
10
Klantgerichtheid
10
Hulpmiddel
10

Erik - 50

28 april 2015

Fred is een schoenmaker met passie voor z'n vaak. Ik heb na 1 dag al 12 keer gehoord dat ik ontzettend mooie schoenen heb. Bedankt! !!!!!!!!!!!!!

Product/Dienst: Orthopedische schoenen
Algemene tevredenheid
9
Bereikbaarheid
9
Klantgerichtheid
10
Hulpmiddel
10

T. Kaldijk - 57

29 januari 2015

Ben al sinds 10 oktober 2014 bezig steunzolen te krijgen. Ze zijn wel betaald maar tot op heden kon ik nog geen gebruik maken van de steunzolen. Er is elke keer wat. Het is nu 20 januari.

Reactie OIM Orthopedie: Vervelend dat het zo gelopen is. Wij analyseren dit nauwkeurig om onze service te optimaliseren.

Product/Dienst: Steunzolen
Algemene tevredenheid
3
Bereikbaarheid
3
Klantgerichtheid
7
Hulpmiddel
1

Brugt - 45

2 december 2014

Hallo, normaal ben ik niet de persoon die zoiets als een ervaring deelt. Maar nu moet ik zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ik in aanraking gekomen ben met OIM Orthopedie in Emmen. Ik was eerst naar een ander bedrijf gegaan, maar daar kunnen/willen ze niet luisteren, waardoor ze geen schoenen op maat kunnen maken. Nu heb ik een paar nieuwe schoenen laten maken bij OIM en ik kan weer lopen! Klinkt raar, maar ja... ik kan weer lopen zonder pijn. Daarvoor ben ik het hele team van het OIM in Emmen heel erg dankbaar. Daarom dit bericht. SUPER. Bedankt!

Product/Dienst: Orthopedische schoenen
Algemene tevredenheid
10
Bereikbaarheid
9
Klantgerichtheid
10
Hulpmiddel
10

Kees - 41

15 oktober 2014

Wat een goede organisatie en een snelle en goede afwikkeling, bereikbaarheid en deskundigheid. Zeer tevreden!

Product/Dienst: Orthopedische schoenen
Algemene tevredenheid
8
Bereikbaarheid
9
Klantgerichtheid
9
Hulpmiddel
6

Joop - 63

15 oktober 2014

Al sinds jaar en dag draag ik een lichtgewicht carbon beenbeugel die door de revalidatieafdeling van het AMC o.l.v prof Nollet en Cees Noppe is ontworpen. Lichtgewicht, specifiek maatwerk, die voor mijn aandoening (polio) is ontwikkeld en op mijn persoon is afgestemd. Mijn loopmogelijkheden zijn daardoor aanzienlijk verbeterd in verhouding tot de beugels die ik daarvoor droeg.

Product/Dienst: Orthesen
Type: Spalk
Algemene tevredenheid
8
Bereikbaarheid
8
Klantgerichtheid
8
Hulpmiddel
8

Janet - 37

15 oktober 2014

Zijn er klachten over de steunzolen dan mag ik langs komen en wordt er wat aan gedaan om te proberen de klachten te verhelpen. Bedankt hiervoor.

Product/Dienst: Steunzolen
Algemene tevredenheid
8
Bereikbaarheid
9
Klantgerichtheid
9
Hulpmiddel
8