Karin Karin

Karin

In oktober 2014 heb ik, bij de muziekblessure poli in Beetsterzwaag, kennis gemaakt met Jan Hendrik van der Molen, orthopedisch adviseur. Ik kwam daar met de, bijna onmogelijke, vraag of er kon worden gekeken naar een prothese voor het geamputeerde bovenste kootje van mijn linker ringvinger, zodat ik weer viool zou kunnen spelen.

Ik ben 25 jaar professioneel violist geweest, waarna ik ben overgestapt naar een baan in de zorg, 2 jaar geleden kreeg ik een ongeluk waarbij mijn vinger beschadigd werd en ik helemaal niet meer kon spelen. Jan Hendrik heeft gekeken en geluisterd en heeft uiteindelijk een geweldige prothese voor deze vinger gemaakt. Hij past perfect, er is geen klankverschil met mijn andere vingers en de beweeglijkheid is zodanig dat ik weer kan spelen in een klassiek orkest, een keltische folkband en zelfs in een strijkkwartet !!

Dank zij deze prothese kan ik weer doen wat ik mijn hele leven al het allerliefste doe, nl vioolspelen. Ik ben OIM en speciaal Jan Hendrik eeuwig dankbaar voor het meedenken en alle moeite die voor mij is gedaan.