Orthopedisch vakkracht schoentechniek, Groningen en Drenthe

Orthopedisch vakkracht schoentechniek, Groningen en Drenthe

38 uur per week, in eerste instantie voor bepaalde tijd

Ben jij een en schoenhersteller of orthopedisch vakkracht of wil jij je ontwikkelen tot orthopedisch vakkracht? En zoek jij een werkomgeving waarin jij de kans krijgt jezelf door te ontwikkelen, met de nieuwste technieken werkt in een team collega’s met de dezelfde passie, bij een bedrijf dat innovatief en zeer vooruitstrevend is? Kom dan eens met ons praten!

De functie

In de functie van orthopedisch vakkracht maak je orthopedische voorzieningen op het gebied van schoentechniek. Dit houdt o.a. in het opbouwen, modelleren en afwerken van supplementen/inlays en het maken van folieschoenen. Daarnaast kan het aanpassen en repareren van (semi)confectie schoenen tot de taken behoren. Je werkt volgens de werkopdrachten en aangeleverde materialen van de orthopedisch adviseurs.

Jij

 • bent in het bezit van de een diploma schoenhersteller en/of branchecertificaten schoentechnische voorzieningen maken óf Leesten maken
 • bent in het bezit van de opleiding (schoen)reparateur en wilt opgeleid worden tot orthopedisch vakkracht
 • hebt enkele jaren relevante werkervaring
 • bent zeer nauwkeurig in je werkzaamheden, hebt oog voor detail en werkt ordelijk en systematisch
 • hebt gevoel voor verschillende materialen
 • hebt een leergierige en proactieve houding
 • bent een teamspeler en vindt samenwerken belangrijk
 • hebt goede sociale vaardigheden en kunt je goed inleven

Wij

 • bieden je een interessante functie in een organisatie dat voor jou en de klant gaat
 • bieden je een fulltime dienstverband (38-urige werkweek) voor in eerste instantie bepaalde tijd met de mogelijkheid tot onbepaalde tijd
 • bieden je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en de cursus tot orthopedisch vakkracht te volgen
 • volgen de CAO Schoentechniek
 • bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over ons bedrijf

OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met vestigingen door heel Nederland. Samen gaan wij voor onze klanten. Vanaf de intake tot de aflevering van een orthopedisch hulpmiddel, maar zeker ook daarna. Al ruim 30 jaar onderscheiden onze betrokken medewerkers zich door hun kennis over het ontwikkelen, produceren en aanmeten van deze hulpmiddelen. Hierbij ligt de focus niet alleen op technische perfectie, maar ook op het persoonlijk contact met de klant.

Wij hebben ongeveer 310 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen door het hele land. Van podotherapeut, adviseur therapeutisch elastische kousen tot orthopedisch adviseur schoentechniek, orthopedisch adviseur instrumenten en uiteenlopende administratieve en ondersteunende functies.

Wij zijn trots dat wij door een aantal zorgverzekeraars gecontracteerd zijn als expertisecentrum voor arm- en beenprothesiologie. Dit betekent dat wij voldoen aan hun strenge kwaliteitscriteria en dat onze adviseurs voldoen aan alle gestelde opleidingseisen en zeer ervaren zijn. Wij werken nauw samen met specialisten en paramedici in multidisciplinaire behandelteams.

Samen met andere partijen werken wij aan wetenschappelijk onderzoek. Zo blijft niet alleen de kennis van ons personeel op het hoogste niveau, maar blijft ook de branche zich ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelen wij continu diverse innovatieve projecten die tot doel hebben om de kwaliteit van onze producten of de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren.

Herken jij je in bovenstaande?

Je kunt direct online solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen de afdeling HRM, telefoon 0592-394278.