Nieuws

 • Grootse heropening Sint Maartenskliniek in Nijmegen

  15 maart 2018

  Afgelopen vrijdag 9 maart was de officiële heropening van de volledig verbouwde locatie van OIM Orthopedie in de Sint Maartenskliniek. De kliniek staat internationaal hoog aangeschreven en is als enige in Nederland gespecialiseerd in houding en beweging (orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding) van volwassenen en kinderen.

  Lees meer
 • OIM Aktief gaat verder zonder Frank Jol

  01 maart 2018

  In de uitvoering van de gemeenschappelijke droom om voor mensen met een beperking een actieve levensstijl mogelijk te maken, is tussen OIM Orthopedie en Frank Jol een verschil van inzicht ontstaan over hoe hier invulling aan te geven. Per 1 maart 2018 gaan respectievelijk Frank Jol en OIM Aktief afzonderlijk van elkaar verder.

  Lees meer
 • Ook jonge mensen zijn soms aangewezen op steunkousen

  Ook jonge mensen zijn soms aangewezen op steunkousen

  10 november 2017

  Leeuwarden – Vanaf 2 november 2017 is bij OIM Orthopedie in Leeuwarden elke donderdag een inloopochtend voor contactloze aanmetingen van therapeutisch elastische steunkousen met de allernieuwste LEXpert van BSN Medical. Ideaal voor gebruikers die vol in het leven staan. Omdat het aanmeten slechts acht minuten duurt, is er extra tijd voor lifestyle coaching.

  Lees meer
 • ISPO waardeert Noppe/OIM Orthopedie in 'precision orthotics team' met 2e prijs

  29 mei 2017

  Tijdens het onlangs gehouden ISPO Wereldcongres in Kaapstad werden prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van orthesiologie en prothesiologie. De tweede prijs ging naar het onderzoeks- en artsenteam van het VU/AMC waarin o.a. Prof. Dr. Jaap Harlaar, Prof. Dr. Jules Becher en Prof. Dr. Frans Nollet zich samen met Kees Noppe jaren hebben bezig gehouden met het onderzoek naar het voorschrijven van de meest passende orthese en de ontwikkeling van lichtgewicht dynamische 'precision orthesen'.

  Lees meer
 • Nu ook slippers op maat!

  18 april 2017

  OIM Orthopedie levert nu volledig op maat gemaakte sandalen en slippers met een therapeutische interventie. Je erkende orthopedisch adviseur van OIM Orthopedie zorgt ervoor dat je 3D aangemeten voetbed 1 op 1 wordt verwerkt in een slipper of sandaal.

  Lees meer
 • Pedar voetdruksysteem bij OIM Orthopedie Winschoten en OIM Orthopedie Hoogeveen

  Nieuw: voetdrukmeting voor diabetici

  11 oktober 2016

  Sinds kort kunnen diabetici bij OIM Orthopedie in Winschoten terecht voor een voetdrukmeting. De meting verhoogt de effectiviteit van orthopedische schoenen en helpt overmatige eeltvorming en (open) voetwonden (ulcus) voorkomen.

  Lees meer
 • Klant van OIM Orthopedie loopt Nijmeegese Vierdaagse

  Klant van OIM Orthopedie loopt Nijmeegse Vierdaagse

  19 juli 2016

  Roelf Buning loopt de Nijmeegse Vierdaagse ondanks zenuwuitval.

  Lees meer
 • Ervaringen delen bij een amputatie

  Informatieochtenden in Breda voor mensen met een amputatie of reductiedefect

  07 juli 2016

  OIM Orthopedie en Vereniging KorterMaarKrachtig houden informatieochtenden in Revant, Breda.

  Lees meer
 • Nieuwe vestiging OIM Orthopedie in Doetinchem

  09 juni 2016

  Vanaf 16 juni 2016 start OIM Orthopedie met het aanmeten en leveren van orthopedische hulpmiddelen in Doetinchem en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor orthesen, prothesen, orthopedische schoenen en orthopedische voetbedden.

  Lees meer