OIM Orthopedie bezorgt mevrouw van de Geest vakantie
12 december 2014

Mevrouw van de Geest uit Hoogeveen wint een weekend logeren voor 6 tot 8 personen op het Bio Vakantieoord in Arnhem. Loëlle Boere (2 jaar) uit Deventer wint een grote Bio knuffelbeer. OIM Orthopedie steunt Stichting Bio Kinderrevalidatie.

Onderdeel van deze sponsoring was dit jaar een 'Bio-Berenschoen'-wedstrijd. Mevrouw van de Geest zond het mooiste geknutselde schoentje in. De inzending van Loëlle Boere verdiende een tweede plaats.

Mevrouw van de Geest: "Ik vind het geweldig dat ik deze prijs heb gewonnen. Na alle ellende en minder leuke kanten van mijn handicap is dit een leuke opsteker. Haken is mijn hobby, voor mij was het maken van een gehaakt schoentje niet zoveel werk. Ik weet nog niet wie ik meeneem naar het Bio Vakantieoord. Daar ga ik nog goed over nadenken. Bij OIM Orthopedie wordt altijd goed naar mij geluisterd, ik ben geen nummer. Ik ben een persoon met een probleem, daar proberen we bij OIM Orthopedie samen uit te komen." Op het Bio Vakantieoord kan mevrouw van de Geest een ontspannen vakantie beleven.