Klantverhalen

Klantverhalen

 

Klanten vertellen in hun persoonlijke verhalen waar zij voor gaan; welke droom zij hebben. En hoe wij hen daarbij helpen.

Robert Groeneweg - Ik heb nu weer zin om te lopen!

Als bewegen pijn doet, wordt het leven er niet leuker op. Robert Groeneweg (62) uit Noordwijk weet hier helaas alles van. In 1984 verloor hij zijn linkerbeen bij een motorongeluk. Na verschillende voorzieningen te hebben geprobeerd, heeft hij het comfort van de NuFlex-koker ontdekt.

Lees meer over Robert

Caroline Groot - Bereik wat je wil, met of zonder orthese

Meervoudig wereldkampioen baanwielrennen para-cycling Caroline Groot parkeert haar toekomst voor topsport.

Lees meer over Caroline

Guusje Stratman - Mijn protheses maken mij als mens sterker

Guusje Stratman’s passie is fotografie. Guusje (17) volgt daarom de mbo opleiding fotografie in Den Bosch. Toen Guusje twee maanden oud was, werd ze ernstig ziek. Haar been en voeten zijn afgestorven. Ze mist links haar voet en rechts haar onderbeen. Guusje heeft twee onderbeenprotheses. ‘Ik kan me niks anders herinneren dan de protheses. Ze zijn onderdeel van mij. Het is voor mij normaal.

Lees meer over Guusje

Reitze Bok – Sporten wint het van ongemak

Vallen, opstaan, doorgaan en lekker blijven sporten zijn voor Reitze belangrijke zaken in zijn leven.

Lees meer over Reitze

Jurre Bakker - Klant en drager van een siliconen voetprothese

Op 4-jarige leeftijd heeft Jurre Bakker (leeftijd) een ongeluk gehad waardoor hij zijn voet heeft moeten laten amputeren. Dit was geen makkelijk periode, voor Jurre en zijn omgeving was het flink schakelen. Inmiddels heeft Jurre nu al ruim 5 jaar een prothese. Toch had hij al die tijd maar één wens: 'nieuwe tenen.'

Lees meer over Jurre

Roos Bloemers - Klant en draagster van een siliconen armprothese

'Mijn nieuwe prothese is handgemaakt van siliconen. De maker is niet alleen orthopedisch adviseur, maar ook beeldhouwer. Ik ging twee keer langs voor het aanmeten en het bepalen van de kleuren. Toen ik mijn nieuwe prothese kreeg wist ik niet wat ik zag. Zó levensecht! Niemand ziet het verschil.'

Lees meer over Roos

Martine Pieterman - Klant en draagster van therapeutisch elastische kousen

"Het fijne is dat Linda met me meedenkt over welke kousen bij mij passen."

Lees meer over Martine

Giel Baaij - Klant en armprothesedrager

"Vroeger legde ik mijn prothese vaak weg. Nu draag ik hem vrijwel altijd. Het leven wordt er voor mij een stuk makkelijker van."

Lees meer over Giel