Het aanmeten van je (semi-) orthopedische schoenen

Geen voet is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat wij je voeten nauwkeurig opmeten. Zodat we precies weten 'waar de schoen knelt'. Soms is opmeten alleen genoeg, meestal maken we ook een blauwdruk en/of gipsafdruk. Dit doen we meteen tijdens je eerste afspraak met onze orthopedisch schoentechnicus. Op basis van deze gegevens maken we je schoenen.

Heb je semi-orthopedische schoenen nodig, dan kies je eerst een model. Onze orthopedisch adviseur past deze schoen dan precies aan op je voeten.

Zijn orthopedische schoenen voor jou de beste oplossing, dan kies je samen met je adviseur een geschikt model en maken wij eerst een leest. Of beter gezegd: twee leesten, voor elke voet één. Een leest is een mal van je voet met daaraan de nodige aanpassingen. Op basis hiervan maken wij jouw nieuwe schoenen. Dit zijn schoenen die dus helemaal voor jou op maat zijn gemaakt.

''Ik ben heel blij met OIM Orthopedie. Ik heb eigenlijk al mijn hele leven problemen met mijn voeten. Nu voor het eerst heb ik passende schoenen, waar ik fijn op kan lopen!''

Ton Lisman - Klant en drager van orthopedische schoenen

Ton Lisman - Klant en drager van orthopedische schoenen