Steunzolen Amersfoort

Steunzolen op maat?

Maak een afspraak bij OIM Orthopedie aan de Xenonweg 27 in Amersfoort.

Maak een afspraak
  • Deskundige adviseurs
  • Goede kwaliteit steunzolen
  • Volledig op maat gemaakt

Steunzolen Amersfoort

Steunzolen die op maat gemaakt worden kunnen klachten bij het lopen verminderen en voorkomen. Bij OIM Orthopedie Amersfoort ben je in deskundige handen. 

  • Steunzolen op-maat-gemaakt
  • Deskundige orthopedische adviseurs
  • Goede kwaliteit steunzolen

Over ons team in Amersfoort

Ons team van orthopedisch adviseurs bestaat uit Fred Diepenbroek, Cor Janssen en Marco Sessing. Zij hebben jaren ervaring in de orthopedische voetzorg en een passie voor het maken van mooie schoenen en effectieve steunzolen. 

Vergoeding uit aanvullende verzekering

Steunzolen worden niet vergoed uit de Basisverzekering. Maar veel zorgverzekeraars vergoeden steunzolen geheel of gedeeltelijk wel uit de aanvullende zorgverzekering. Wij hebben die vergoedingen op een rijtje gezet.

Je kunt bij ons terecht na verwijzing door bijvoorbeeld een huisarts, maar ook zelf besluiten om steunzolen te laten maken.

Dichtbij andere deskundigen

OIM Orthopedie was lang te vinden aan de Utrechtseweg, maar is sinds enige jaren verhuisd naar een moderner pand aan de Xenonweg 27. Daar vind je ook andere deskundigen op het gebied van voeten en lekker lopen.

Steunzolen Amersfoort

Bij OIM Orthopedie Amersfoort kun je terecht voor effectieve steunzolen. Onze orthopedisch adviseurs hebben jaren ervaring. U bent op afspraak van harte welkom aan de Xenonweg 27.