Antje de Jonge

Ik probeer altijd te denken in kansen en oplossingen. Op het moment dat er tijdens onze werkzaamheden iets niet goed gaat, probeer ik te bedenken wat we kunnen doen om het op te lossen. Ik kijk waar het probleem ontstaat en vanuit daar werken we gezamenlijk naar een oplossing.

Je kunt blijven mopperen wanneer iets niet goed gaat, maar je kunt ook kijken naar een oplossing hoe het beter kan. Wanneer ik of iemand anders een idee heb, dan gaan we hier samen over brainstormen. Samen met onze leidinggevende nemen we dan het hele proces onder de loep en zoeken we naar de beste oplossing. Het maakt niet uit welke functie iemand heeft. Iedereen zou altijd zelf moeten proberen na te denken of er dingen beter kunnen.
 

"Je kunt blijven mopperen wanneer iets niet goed gaat, maar je kunt ook kijken naar een oplossing hoe het beter kan."

Antje de Jonge - Orthopedisch vakspecialist schoenen, productie-unit Beilen.

Antje de Jonge - Orthopedisch vakspecialist schoenen, productie-unit Beilen.

Hier in de centrale productie-unit in Beilen doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat de schoenen en steunzolen van klanten op tijd klaar zijn. Het is een doel dat de vestiging geen werk van ons heeft. Over het algemeen zie ik tijdens trainingsdagen en deskundigheidsbevorderingen steeds meer saamhorigheid tussen de medewerkers van de centrale werkplaats en de verschillende vestigingen. Samen willen we een goed product voor de klant neerzetten.