Dennis Brokx

In 2010 vertelde onze toenmalige leidinggevende dat het beter was dat onze instrumentmakerij werd overgenomen door een grote Nederlandse speler. De kleine orthopedische instrumentmakerijen kwamen in de verdrukking. Wij heetten toen OIM Brabant. Wij hadden een keuze uit twee bedrijven. De keuze viel op OIM Orthopedie.

Op sommige vlakken hadden wij destijds een ander assortiment. We werkten al met de grote leveranciers Otto Bock en Basko. Door de overname moesten we sommige leveranciers loslaten. Dat betekende soms ook dat we met andere machines gingen werken. Nieuw was dat we te maken kregen met een afdeling Inkoop op het hoofdkantoor in Assen. Samen met onze technische commissies bepalen zij met welke voorkeursleveranciers we werken.

"Voorheen bestelde je producten blindelings, nu zoeken we samen met afdeling Inkoop naar alternatieven.?

Dennis Brokx - Senior orthopedisch vakspecialist, Breda.

Dennis Brokx - Senior orthopedisch vakspecialist, Breda.

Voornamelijk onze magazijnmedewerker Harry werd met de aansluiting op het assortiment van OIM Orthopedie geconfronteerd. Af en toe was het moeilijk een alternatief te vinden voor een product. Voorheen bestelde je producten blindelings, nu zoeken we samen met afdeling Inkoop naar alternatieven. In het begin was de overname voor ons wat onwennig. We werden uit onze comfortzone gehaald. Gelukkig is het allemaal goed gekomen.

Ik wil een constante kwaliteit en service bieden aan onze klanten. OIM Orthopedie is een toonaangevende speler in de markt van instrumentmakerijen. Ik ben trots op de manier waarop wij werken en op de prettige omgang met elkaar.