Eric Runneboom

Ik werk al meer dan 30 jaar bij OIM Orthopedie in de regio Drenthe. Als orthopedisch schoentechnicus en adviseur zoek ik naar schoentechnische oplossingen voor al mijn klanten. Ik vind het belangrijk om functioneel acceptabele maatschoenen te leveren. Hiervoor gebruik ik creativiteit en ambachtelijke vaardigheden en denk ik oplossingsgericht. 

Mijn specialiteit is het werken met verstandelijk en lichamelijk beperkte klanten. Ik kan me gevoelsmatig in hen inleven en goed luisteren naar hun verhaal, dat soms met handen en voeten wordt verteld. Het is een uitdaging voor mij om hen een goed advies te geven en een goede voorziening te leveren.

Wederzijds begrip en vertrouwen zijn erg belangrijk in de relatie met de klant. Het omgaan met mensen maakt mijn werk bijzonder. Door mijn passie voor het vak ben ik zeer betrokken bij de klanten en de te leveren oplossing ten aanzien van de problematiek.

Ik ben ambachtelijk en technisch geschoold en kan proactief elke schoentechnische vraag oplossen. Dat doe ik zowel op de vestigingen van OIM Orthopedie als op spreekuren in poliklinieken en verschillende zorgcentra.
Ik ben trots op de ontwikkelingen op het gebied van prothesen en orthesen in de orthopedische schoentechniek. Mijn succesmomenten zijn het vinden van oplossingen voor klanten door proactief de uitdaging aan te gaan.