Patrick Oude Nijhuis

Eens in de twee jaar organiseert OIM Orthopedie een bedrijfsfeest. Deze feesten zijn altijd erg leuk. De feesten zijn goed georganiseerd, er is altijd een goede entourage en mooie locatie. Wij zijn een landelijke organisatie. Je ontmoet je collega's van andere vestingen. Zo spreek je ze eens in een informele setting, dat is altijd erg gezellig.

"Een landelijk bedrijfsfeest zorgt voor de verbinding met elkaar."

Patrick Oude Nijhuis - Coördinator en senior vakspecialist orthopedische instrumenten in Arnhem.

Patrick Oude Nijhuis - Coördinator en senior vakspecialist orthopedische instrumenten in Arnhem.

Het is belangrijk dat het bedrijf iets leuks voor je doet. Ik zie het als een waardering voor het personeel. Ik zie en spreek collega's van andere vestigingen alleen tijdens deskundigheidsbevorderingen. Een landelijk bedrijfsfeest zorgt voor de verbinding met elkaar. 

Op het laatste bedrijfsfeest 'OIM goes Hollywood' waren meerdere activiteiten. Je kon dansen, lasergamen, spelen op de Nintendo Wii of karaoke zingen. Voor iedereen was er wat te doen. Veel collega's kwamen verkleed als Hollywoodster naar het feest. Ik had een mooi pak aan en mijn oude gitaar meegenomen. Toen de dj aan het draaien was stond iedereen te juichen. Hij wenkte mij dat ik het podium op moest komen. Toen heb ik even een kleine show gegeven. Collega's vonden dit wel grappig. De hoofdact Big Black and Beautiful zorgde voor nog meer spektakel!