Pitrik Zondervan

Ik werk sinds 2007 bij OIM Orthopedie als orthopedisch adviseur. Ik doe eigenlijk alles, maar vind prothesiologie het leukst. Ik meet voorzieningen aan en pas en stel ze af bij de klant. Zo voorzie ik een vaste klantenkring en bouw die uit. Daarbij heb ik veel contact met revalidatieteams.

De uitdaging in mijn functie is een zo goed mogelijk product leveren. Ik doe mijn best er voor de klant te zijn binnen de aangeboden mogelijkheden. Ik vind het mooi om met mensen te werken en hen te helpen een handicap te overwinnen. Iemand letterlijk weer op de been helpen na een amputatie is altijd weer geweldig!

Verschillende ervaringen maakten indruk op me. Klanten in instellingen voor meervoudig zwaar gehandicapten maken soms nog steeds diepe indruk. Maar ook mensen in het ziekenhuis die er beroerd voor staan, raken me.

Mijn werk is bijzonder, omdat ik echt iets kan betekenen voor de klant. Een goede relatie, door openheid en eerlijkheid, werkt hieraan mee. Succes is voor mij dat de klant en ik beide tevreden naar huis gaan.