Willem Wesenbeek

Sinds augustus 2011 werk ik als orthopedisch adviseur bij OIM Orthopedie. Ik heb hiervoor de bachelor opleiding orthopedisch technoloog gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Mijn werk is erg afwisselend. Ik ben iedere week een aantal dagdelen op pad voor spreekuren met revalidatieartsen op locatie. Elke maandag ben ik in onze vestiging in Noordwijkerhout bezig met het corrigeren van gipsmodellen. Op vrijdag ontvang ik klanten op onze vestiging voor wie het niet mogelijk is de spreekuren op locatie te bezoeken.

Ik vind het belangrijk om een goed product af te leveren, waar ik zelf achter sta. Ik houd niet van afraffelen, maar ga voor een product waarmee de klant tevreden is. De uitdaging is om met de ervaring en kennis van de klant steeds te kijken hoe we een product kunnen verbeteren. De input van de klant is hierbij van belang.

Het contact met de klant moet eigenlijk zo zijn, dat we de wensen en mogelijkheden eerlijk naar elkaar uitspreken. Dat werkt prettig. Samen kijken wat wel en niet haalbaar is. Zo ontstaan er geen misverstanden en gaan wij als OIM voor de klant!