Stages

Wij gaan voor de klant. Willen grensverleggend en onderscheidend zijn. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen met nieuwe inzichten en verfrissende idee├źn. Ben je toe aan een uitdagende stage? Ben je leergierig, wil je laten zien wat je kunt en ervaren hoe het is om bij ons te werken? Solliciteer dan en maak samen met ons het verschil.

 • Stagiair(e) Beheerder ICT Niveau 4, Assen

  "Zoek jij van februari tot juni 2018 een leerzame, afwisselende stage MBO Beheerder ICT (niveau 4) bij een enthousiast ICT team? Dan zijn wij op zoek naar jou!"

 • Stagiair(e) Medewerker beheer ICT Niveau 3, Assen

  "Zoek jij van februari tot juni 2018 een leerzame, afwisselende stage MBO Medewerker beheer ICT (niveau 3) bij een enthousiast ICT team? Dan zijn wij op zoek naar jou!"

 • Stagiair HBO Communicatie, Assen

  "Zoek jij van februari tot juni 2018 een leerzame, afwisselende 3e jaars stage HBO Communicatie bij een enthousiast team Marketing & Communicatie professionals?"

 • Stagiaires Administratie

  "Ben jij sociaal, klantvriendelijk en wil je veel leren op het gebied van bedrijfsadministratie? Lees dan verder, want misschien ben jij binnenkort onze nieuwe stagiair."

 • Mbo stagiair Secretaresse niveau 2, Amersfoort

  "Wil je kennismaken met het administratieve vak en ons ondersteunen bij de voorkomende werkzaamheden op onze afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!"