Werken bij ons Werken bij ons

Werken bij ons

Meer weten over werken bij OIM Orthopedie? We hebben van alles op een rijtje gezet; informatie over onze arbeidsvoorwaarden, studiemogelijkheden, je loopbaan bij OIM Orthopedie en we vertellen iets over onze sfeer.

 

Vijf redenen om te solliciteren

Wij staan voor kwaliteit en onze medewerkers doen hun werk met passie. Ontdek vijf redenen om bij ons te solliciteren.

Vijf redenen om bij ons te solliciteren

Onze sfeer

OIM Orthopedie is een echt mensenbedrijf. Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor maximale tevredenheid. Van onze cliënten, maar ook van onze medewerkers. We hebben dan ook oprechte aandacht voor iedereen.

Meer informatie over onze sfeer

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris, kennen wij ook een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Nieuwe stagiaires en medewerkers krijgen naast een inwerkperiode ook een introductiedag.

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsonderdelen

Met onze ca. 300 medewerkers, 24 vestigingen en meer dan 90 spreekuurlocaties zijn wij één van de grootste orthopedische bedrijven van Nederland. Lees hier meer over onze vestigingen en ons hoofdkantoor.

Meer informatie over bedrijfsonderdelen

Leren en loopbaan

De beste, snelste en meest toonaangevende speler zijn in de orthopedische markt: dat is wat we willen. Dit betekent volop ontwikkelkansen voor onze mensen. Want onze medewerkers maken het verschil.

Meer informatie over leren en loopbaan