Vakgebieden Vakgebieden

Vakgebieden

Op onze vestigingen door heel Nederland, en het hoofdkantoor in Assen vind je de meest uiteenlopende vakgebieden. Er zijn regelmatig stageplaatsen en vacatures beschikbaar.

Orthopedisch advies

20 maart 2023

Op onze vestigingen werken adviseurs in verschillende vakgebieden: orthesiologie, prothesiologie en compressiezorg.

Lees meer

Productie

20 maart 2023

Samen met de adviseurs zorgen de mensen in de productie dat onze cliënten een hulpmiddel krijgen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Lees meer

Administratie en secretarieel

20 maart 2023

Binnen onze organisatie zijn verschillende administratieve functies verspreid over onze locaties in heel Nederland.

Lees meer

Financiën & Controlling

20 maart 2023

De financiële administratie ondersteunt alle vestigingen op administratief gebied. Ze doen de boekhouding voor de divisies, verzorgen de debiteuren- en crediteurenadministraties en stellen facturen op.

Lees meer

Inkoop & Facilitair

20 maart 2023

De afdeling Inkoop en facilitaire zaken op het hoofdkantoor zorgt ervoor dat alle inkopen goed en voordelig worden gedaan. Van puntenslijper tot geavanceerde knie. De afdeling stelt hoge eisen aan leveranciers wat betreft kwaliteit, logistiek, technologie en totale kosten.

Lees meer

ICT

20 maart 2023

ICT zorgt voor het beheren van de informatie infrastructuur binnen OIM Orthopedie. Het gaat hierbij om centrale en decentrale computers, printers, telefonie en beveiliging van systemen.

Lees meer

HRM

20 maart 2023

De afdeling human resourcemanagement (HRM) is verantwoordelijk voor het HR beleid en de uitvoering hiervan in de verschillende bedrijfsonderdelen. Ook houdt zij zich bezig met de in-, door- en uitstroom van personeel.

Lees meer

Communicatie

20 maart 2023

Communicatie is verantwoordelijk voor het in- en externe communicatiebeleid, voor communicatieadvies aan interne opdrachtgevers, voor de ontwikkeling van de interne media en voor alle externe uitingen.

Lees meer

KAM

20 maart 2023

KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. De KAM afdeling is met name gericht op de kwaliteitszorg. We willen voortdurend verbeteren om aan te sluiten bij de eisen en wensen van onze klanten.

Lees meer

Het bestuur

20 maart 2023

De directie bestaat uit een algemeen directeur, een directeur zorg en een directeur operatie. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het operationeel, commercieel en financieel beleid.

Lees meer