Vakgebieden

Vakgebieden

Op onze vestigingen door heel Nederland, de productie-unit in Beilen en het hoofdkantoor in Assen vind je de meest uiteenlopende vakgebieden. Er zijn regelmatig stageplaatsen en vacatures beschikbaar.

Orthopedisch advies

Op onze vestigingen werken adviseurs op verschillende vakgebieden: orthopedische schoentechniek, orthesiologie, prothesiologie en therapeutisch elastische kousen.

Meer informatie over Orthopedisch advies

Productie

Samen met de adviseurs zorgen de mensen in de productie dat onze cliënten een hulpmiddel krijgen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Meer informatie over Productie

Administratie en secretarieel

Binnen onze organisatie zijn verschillende administratieve en secretariële functies in de divisies en op het hoofdkantoor.

Meer informatie over Administratie en secretarieel

Financiën & Controlling

De financiële administratie ondersteunt alle vestigingen op administratief gebied. Ze doen de boekhouding voor de divisies, verzorgen de debiteuren- en crediteurenadministraties en stellen facturen op.

Meer informatie over Financiën & Controlling

Inkoop & Facilitair

De afdeling Inkoop en facilitaire zaken op het hoofdkantoor zorgt ervoor dat alle inkopen goed en voordelig worden gedaan. Van puntenslijper tot geavanceerde knie. De afdeling stelt hoge eisen aan leveranciers wat betreft kwaliteit, logistiek, technologie en totale kosten.

Meer informatie over Inkoop & Facilitair

ICT

ICT zorgt voor het beheren van de informatie infrastructuur binnen OIM Orthopedie. Het gaat hierbij om centrale en decentrale computers, printers, telefonie en beveiliging van systemen.

Meer informatie over ICT

HRM

De afdeling human resourcemanagement (HRM) is verantwoordelijk voor het HR beleid en de uitvoering hiervan in de verschillende bedrijfsonderdelen. Ook houdt zij zich bezig met de in-, door- en uitstroom van personeel.

Meer informatie over HRM

Communicatie

Communicatie is verantwoordelijk voor het in- en externe communicatiebeleid, voor communicatieadvies aan interne opdrachtgevers, voor de ontwikkeling van de interne media en voor alle externe uitingen.

Meer informatie over Communicatie

KAM

KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. De KAM afdeling is met name gericht op de kwaliteitszorg. We willen voortdurend verbeteren om aan te sluiten bij de eisen en wensen van onze klanten.

Meer informatie over KAM

Directie en management

De directie bestaat uit een algemeen directeur, een directeur zorg en een directeur operatie. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het operationeel, commercieel en financieel beleid.

Meer informatie over Directie en management