Vijf redenen om te solliciteren Vijf redenen om te solliciteren

Vijf redenen om te solliciteren

OIM Orthopedie krijgt goede cijfers van tevreden klanten! Dit wordt mogelijk gemaakt doordat onze medewerkers hun werk met passie uitvoeren. Bij ons staat kwaliteit centraal en we hebben oprechte aandacht voor onze klanten en verwijzers. Onze ambitie is dat dat zich op allerlei manieren terugbetaald voor iedereen die met ons te maken heeft.

1. Ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen. Onze vakmensen scholen zichzelf regelmatig bij en elke collega praat met zijn leidinggevende over zijn eigen ontwikkeling. Persoonlijk eigenaarschap vinden we erg belangrijk: weet waar je naartoe wilt en hoe dat waarde toevoegt voor bijvoorbeeld onze klanten, verwijzers, je collega's en zorgverzekeraars. Toon jij dat persoonlijk eigenaarschap, dan kijken wij hoe we je kunnen faciliteren in je ontwikkeling.

2. Een informele sfeer

Onze medewerkers hebben veel vrijheid om hun werk naar eigen inzicht in te vullen. Er is ruimte voor ideeën en inititatief. We gaan samen voor de klant en helpen elkaar waar nodig. We gaan informeel met elkaar om. Managers lopen niet vaak in pak. Er is een zekere nuchterheid in het bedrijf: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Maar het moet niet te serieus worden. Dus ongeveer eens in de twee jaar brengen we iedereen samen en vieren we een feestje met elkaar.

3. Flexibele werktijden

Bij ons kun je - in overleg - 4 x 9 werken. En je starttijd kun je ook in overleg bepalen. Natuurlijk kan niet alles: afspraken met klanten vinden op vaste tijdstippen plaats. We zorgen er met elkaar voor dat dat goed verloopt. Dat betekent soms dat je je moet aanpassen. Maar goed, dat hoort erbij!

4. Een actieve personeelsvereniging

We hebben een actieve personeelsvereniging die met regelmaat een leuk uitje organiseert. Een bezoek aan een escaperoom, een barbeque, een tocht op een solex enzovoort. Onze collega's in Limburg gaan met de personeelsvereniging zelfs naar Parijs!

5. Werk waarmee je het verschil maakt

Als je onze collega's vraagt wat ze écht belangrijk vinden, dan hoor je vaak: ik vind het mooi dat ik er een bijdrage aan kan leveren dat klanten die bij ons niet mobiel binnenkomen, weer mobiel naar buiten gaan. Iedereen bij ons vormt een schakel in dat proces, van telefoniste tot adviseur. Daar draait het allemaal om. Waar je ook werkt, bij OIM Orthopedie draag je er aan bij dat mensen hun leven kunnen leiden zoals zij dat willen. Voor onze klanten gaat het over vrijheid. Het gaat over geluk.

Bekijk de vacatures!

 Open sollicitaties zijn van harte welkom. Gebruik daarvoor ons sollicitatieformulier.