Leren en loopbaan Leren en loopbaan

Leren en loopbaan

11 september 2014

De beste, snelste en meest toonaangevende speler zijn in de orthopedische markt: dat is wat we willen. Dit betekent volop ontwikkelkansen voor onze mensen. Want onze medewerkers maken het verschil.

Leren voor iedereen

Wij geloven dat de ontwikkeling van onze mensen leidt tot de ontwikkeling van OIM Orthopedie. Daarom bieden wij onze mensen een uitdagende baan en voortdurend opleidingsmogelijkheden. Wij hebben mogelijkheden voor stagiaires, starters en doorstromers. Wij stimuleren medewerkers cursussen en opleidingen te volgen op hun eigen vakgebied. Daarnaast organiseren wij interne trainingen en opleidingsdagen op maat. Ook hebben wij eigen praktijkbegeleiders voor de opleiding tot orthopedisch (schoen)technicus. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor verschillende niveaus (V)MBO en HBO stagiaires en medewerkers in opleiding.

Leren van elkaar

Medewerkers stimuleren wij om van elkaar te leren. Zo kennen we het principe van 'buddies'. Een ervaren medewerker leert de minder ervaren medewerker de fijne kneepjes van het vak. En er is volop ruimte om kennis en ervaring uit te wisselen tijdens de interne trainingen en opleidingsdagen.

Loopbaanontwikkeling

Natuurlijk houden we bij OIM Orthopedie je loopbaanontwikkeling in de gaten. Ieder jaar voer je met je leidinggevende een ontwikkelgesprek. Daarbij  kijken we wat in de toekomst voor jou mogelijk is. We bespreken jouw ambities en capaciteiten. Vervolgens kijken we waar wij die goed kunnen gebruiken en waar jij je thuis zult voelen. Binnen OIM Orthopedie kun je werken bij verschillende teams, locaties en afdelingen. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn, kun je je breed ontwikkelen. Medewerkers die positief opvallen kunnen, als er ruimte is in de organisatie, doorstromen naar leidinggevende functies.

Als jij weet wat je wilt, helpt OIM Orthopedie je graag verder.

Direct naar onze vacatures.