Leren en loopbaan Leren en loopbaan

Leren en loopbaan

Leren voor iedereen

Wij geloven dat de ontwikkeling van onze mensen leidt tot de ontwikkeling van OIM Orthopedie. Daarom bieden wij onze mensen een uitdagende baan en voortdurend opleidingsmogelijkheden. Wij hebben mogelijkheden voor stagiaires, starters en doorstromers. Wij stimuleren medewerkers cursussen en opleidingen te volgen op hun eigen vakgebied. Daarnaast organiseren wij interne trainingen en opleidingsdagen op maat. Ook hebben wij eigen praktijkbegeleiders voor de opleiding tot orthopedisch technicus. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Leren van elkaar

Medewerkers stimuleren wij om van elkaar te leren. Zo kennen we het principe van 'buddies'. Een ervaren medewerker leert de minder ervaren medewerker de fijne kneepjes van het vak. En er is volop ruimte om kennis en ervaring uit te wisselen tijdens de interne trainingen en opleidingsdagen.

Loopbaanontwikkeling

Natuurlijk houden we bij OIM Orthopedie je loopbaanontwikkeling in de gaten. Ieder jaar voer je met je leidinggevende een ontwikkelgesprek. Daarbij kijken we wat in de toekomst voor jou mogelijk is. We bespreken jouw ambities en capaciteiten. Vervolgens kijken we waar wij die goed kunnen gebruiken en waar jij je thuis zult voelen. Binnen OIM Orthopedie kun je werken bij verschillende teams, locaties en afdelingen. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn, kun je je breed ontwikkelen.

Als jij weet wat je wilt, helpt OIM Orthopedie je graag verder.

Direct naar onze vacatures.