Stage Stage

Stage

OIM Orthopedie is een erkend leerbedrijf voor MBO en HBO stages. Wij geven studenten graag de kans om te leren op een goede, veilige werkplek en zich te ontwikkelen tot vakmensen. Wij bieden uiteraard stageplekken aan voor orthopedisch adviseurs en orthopedisch technici, maar ook stages op het gebied van HRM, Communicatie, ICT, Administratie en Financiën.

Stagelopen bij OIM betekent een sprong in het diepe, zonder dat we je kopje onder laten gaan. Je krijgt volop gelegenheid om kennis en ervaring op te doen, met professionele begeleiding van onze medewerkers. Lees het stage verhaal van Ruben Timmer en Vince Klijsen.

Bekijk hier al onze vacatures om te zien of er een vacature voor stage openstaat. Is er op het moment geen geschikte vacature te vinden? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf voldoen wij o.a. aan de volgende voorwaarden:
1. Een goede en veilige werkplek voor de student, met werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor de student in opleiding is.

2. Vanuit OIM Orthopedie wordt een praktijkopleider aangewezen, die de eisen van de opleiding kent en de tijd en middelen heeft om de student op de werkvloer te begeleiden.

3. Wij werken samen met SBB en de betreffende school en verstrekken de benodigde informatie.

4. Wij gaan akkoord met een vermelding van onze bedrijfsgegevens op Stagemarkt.nl en Leerbanenmarkt.nl, de websites waar studenten een stage of leerbaan kunnen zoeken.

Verschillende locaties

OIM Orthopedie heeft verschillende vestigingen door heel Nederland, waardoor wij op vele locaties ruimte hebben voor een stagiair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Breda, Noordwijkerhout, Amsterdam, Arnhem, Assen, Nijmegen, Zwolle, Haren, Hoogeveen, Emmen en Leeuwarden.

Stagevergoeding en doorstromen

Bij OIM Orthopedie zijn we blij met onze stagiairs en daarbij gaan we altijd voor een duurzame samenwerking. Stagelopen bij OIM Orthopedie betekent daarom ook het volgende:

1. Je krijgt een stagevergoeding van 460 euro per maand;
2. Je kan doorstromen naar vakantiewerk;
3. Soms is er ook een doorstroming naar een vaste baan mogelijk.

Jet van de Loo: “Ik heb in 2021 drie maanden stage gelopen bij OIM Orthopedie in Breda. Ik werd heel open ontvangen in een leuk team. Ik mocht werken met verschillende zorgprofessionals en heb veel klanten gezien. De stageperiode beviel van beide kanten zo goed dat ik sinds oktober 2022 aan de slag ben als junior Orthopedisch adviseur bij OIM.”

Stageopdracht en snuffelstage

Ook het uitvoeren van een stageopdracht voor bijvoorbeeld studenten Bewegingstechnologie of Biomedical Engineering is mogelijk. Of een dagje meelopen voor een snuffelstage. Bij deze vormen van stage geldt vaak geen stagevergoeding.

Ben je benieuwd of heb je vragen over stagelopen bij OIM Orthopedie? Onze collega’s van de afdeling HRM kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Ze zijn bereikbaar via e-mail hrm@oim.nl.