Stage Stage

Stage

12 januari 2023

Stagelopen bij OIM betekent een sprong in het diepe, zonder dat we je kopje onder laten gaan. Je krijgt volop gelegenheid om kennis en ervaring op te doen, met professionele begeleiding van onze medewerkers.

Verschillende vakgebieden

We bieden uiteraard stageplekken aan voor orthopedisch adviseurs en orthopedisch technici, maar ook stages op het gebied van HRM, Communicatie, ICT, Administratie en Financiën. OIM is een erkend leerbedrijf voor MBO en HBO stages.

Verschillende locaties

We hebben locaties met hun eigen disciplines door heel Nederland waar je stage zou kunnen lopen. Dit kan Breda, Noordwijkerhout, Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Zwolle, Haren, Hoogeveen, Emmen of Leeuwarden zijn.

Stagevergoeding en doorstromen

Bij OIM Orthopedie zijn we blij met onze stagiaires: je krijgt een stagevergoeding van ruim 400 euro per maand, kan doorstromen naar vakantiewerk en soms ook naar een vaste baan.

Jet van de Loo: “Ik heb in 2021 drie maanden stage gelopen bij OIM Orthopedie in Breda. Ik werd heel open ontvangen in een leuk team. Ik mocht werken met verschillende zorgprofessionals en heb veel klanten gezien. De stageperiode beviel van beide kanten zo goed dat ik sinds oktober 2022 aan de slag ben als junior Orthopedisch adviseur bij OIM.”

Stageopdracht en snuffelstage

Ook het uitvoeren van een stageopdracht voor bijvoorbeeld studenten Bewegingstechnologie of Biomedical Engineering  is mogelijk. Of een dagje meelopen voor een snuffelstage. Bij deze vormen van stage geldt vaak geen stagevergoeding.

Onze collega’s van de afdeling HRM kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Ze zijn bereikbaar via e-mail hrm@oim.nl