Nieuws Nieuws

Nieuws

Jacintha Albada Jelgersma nieuw lid Raad van Bestuur OIM.

30 januari 2023

De Raad van Commissarissen heeft besloten om Jacintha Albada Jelgersma per 1 februari 2-23 te benoemen als lid Raad van Bestuur van OIM.

Lees meer

OIM Orthopedie voldoet aan de MDR

25 mei 2021

Per 26 mei 2021 gaat een nieuwe Europese verordening in: de Medical Device Regulation (MDR). De MDR legt regels op aan alle bedrijven die hulpmiddelen aan patiënten verstrekken. OIM Orthopedie voldoet aan de MDR.

Lees meer

Hoera! OIM Orthopedie is 40 Jaar!

01 april 2021

De tijd is aangebroken om een welverdiend gebakje aan te snijden en met trots terug te blikken hoe ver onze organisatie het heeft geschopt. Want OIM Orthopedie bestaat vanaf 1 april 2021 alweer 40 jaar.

Lees meer

Feestelijke opening OIM Orthopedie Heerlen centrum

26 november 2018

Op zaterdag 24 november opende het Parallel gebouw aan de Akerstraat 27 in Heerlen haar deuren. OIM Orthopedie Heerlen centrum, de nieuwste vestiging van OIM Orthopedie in Heerlen, is een van de negen zorgaanbieders in dit gebouw. Om de opening van het gebouw te vieren organiseerden Stichting Parallel, OIM Orthopedie en de andere organisaties een feestelijke opening voor verwijzers, klanten en belangstellenden.

Lees meer

Een aktief leven met OIM Aktief

08 november 2018

Je wilt je vrij voelen. Actief bewegen en sporten ondanks je beperking helpen daarbij. OIM Aktief richt zich, als onderdeel van OIM Orthopedie, op klanten die ondanks een beperking actief willen blijven bewegen en sporten.

Lees meer

Nieuwe prothese voor Gambiaanse Katty

03 september 2018

Onlangs werd Katty Jatta voor de tweede keer in haar leven door stichting Nice 2 Be Nice 4 Gambia naar Nederland gehaald om wederom een prothese van OIM Orthopedie te krijgen.

Lees meer

Locatie Amersfoort verhuist naar de Xenonweg

20 juni 2018

Al 10 jaar is OIM Orthopedie hét vertrouwde adres voor orthopedische schoenen en voetbedden in Amersfoort. Vanaf maandag 2 juli 2018 verhuist deze vestiging naar onze nieuwe locatie aan de Xenonweg 27 in Amersfoort. Bovendien breiden wij onze activiteiten uit!

Lees meer