Nieuws

Nieuws

 

 

Corona: veilig bij OIM Orthopedie

05 oktober 2020

De gezondheid van onze cliënten, iedereen met wie wij samenwerken en onze medewerkers is onze topprioriteit. We hebben verschillende maatregelen getroffen om onze klanten en anderen veilig te kunnen ontvangen.

Lees meer

Feestelijke opening OIM Orthopedie Heerlen centrum

26 november 2018

Op zaterdag 24 november opende het Parallel gebouw aan de Akerstraat 27 in Heerlen haar deuren. OIM Orthopedie Heerlen centrum, de nieuwste vestiging van OIM Orthopedie in Heerlen, is een van de negen zorgaanbieders in dit gebouw. Om de opening van het gebouw te vieren organiseerden Stichting Parallel, OIM Orthopedie en de andere organisaties een feestelijke opening voor verwijzers, klanten en belangstellenden.

Lees meer

Een aktief leven met OIM Aktief

08 november 2018

Je wilt je vrij voelen. Actief bewegen en sporten ondanks je beperking helpen daarbij. OIM Aktief richt zich, als onderdeel van OIM Orthopedie, op klanten die ondanks een beperking actief willen blijven bewegen en sporten.

Lees meer

Nieuwe prothese voor Gambiaanse Katty

03 september 2018

Onlangs werd Katty Jatta voor de tweede keer in haar leven door stichting Nice 2 Be Nice 4 Gambia naar Nederland gehaald om wederom een prothese van OIM Orthopedie te krijgen.

Lees meer

Locatie Amersfoort verhuist naar de Xenonweg

20 juni 2018

Al 10 jaar is OIM Orthopedie hét vertrouwde adres voor orthopedische schoenen en voetbedden in Amersfoort. Vanaf maandag 2 juli 2018 verhuist deze vestiging naar onze nieuwe locatie aan de Xenonweg 27 in Amersfoort. Bovendien breiden wij onze activiteiten uit!

Lees meer

Spreekuurlocatie Delfzijl verhuist tijdelijk naar BetingeStaete

18 juni 2018

Vanaf 27 juni is onze spreekuurlocatie in Delfzijl tijdelijk gehuisvest aan de Ede Staalstraat 1 in Delfzijl. We huizen tijdelijk in bij woonzorgcentrum BetingeStaete van Zonnehuisgroep Noord.

Lees meer

Flinke stap voorwaarts in 3D-printen orthopedische voorzieningen

12 juni 2018

Na een intensieve periode van onderzoek en ontwikkeling hebben OIM Orthopedie, Hulotech en HP samen een flinke stap voorwaarts gezet in het 3D printen van orthopedische maatwerkvoorzieningen!

Lees meer

Grootse heropening Sint Maartenskliniek in Nijmegen

15 maart 2018

Afgelopen vrijdag 9 maart was de officiële heropening van de volledig verbouwde locatie van OIM Orthopedie in de Sint Maartenskliniek. De kliniek staat internationaal hoog aangeschreven en is als enige in Nederland gespecialiseerd in houding en beweging (orthopedie, reumatologie, revalidatiegeneeskunde en pijnbestrijding) van volwassenen en kinderen.

Lees meer

OIM Aktief gaat verder zonder Frank Jol

01 maart 2018

In de uitvoering van de gemeenschappelijke droom om voor mensen met een beperking een actieve levensstijl mogelijk te maken, is tussen OIM Orthopedie en Frank Jol een verschil van inzicht ontstaan over hoe hier invulling aan te geven. Per 1 maart 2018 gaan respectievelijk Frank Jol en OIM Aktief afzonderlijk van elkaar verder.

Lees meer

Ook jonge mensen zijn soms aangewezen op steunkousen

10 november 2017

Leeuwarden – Vanaf 2 november 2017 is bij OIM Orthopedie in Leeuwarden elke donderdag een inloopochtend voor contactloze aanmetingen van therapeutisch elastische steunkousen met de allernieuwste LEXpert van BSN Medical. Ideaal voor gebruikers die vol in het leven staan. Omdat het aanmeten slechts acht minuten duurt, is er extra tijd voor lifestyle coaching.

Lees meer