Directie, managementteam en commercieel team

De directie bestaat uit een algemeen directeur en financieel directeur. Zij zijn eindverantwoordelijk voor het operationeel, commercieel en financieel beleid (de strategie) van OIM Orthopedie.

Het management team (MT) is verantwoordelijk voor de strategie – het operationeel, commercieel en financieel beleid – van OIM Orthopedie. In het MT zitten de directie, divisiemanagers, de manager zorgcontractering en business development en operationeel manager OI.

Het commercieel team (CT) is verantwoordelijk voor het commercieel beleid. In het CT bepalen directie, divisiemanagers, manager zorgcontractering en business development, een business analist en een marketing manager gezamenlijk het commerciële beleid. Zij treden ook op als opdrachtgever voor onderzoek en innovatie.

"Onze slogan 'OIM Orthopedie gaat voor jou!' staat centraal in onze gehele bedrijfsvoering. Wij doen er alles aan om onze klanten te helpen hun dromen op het gebied van mobiliteit waar te maken. Door ze zo snel mogelijk de beste kwaliteit hulpmiddelen te bieden en door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken dat leidt tot nieuwe hulpmiddelen met nog betere resultaten en gebruiksgemak."

Jeroen Nijhuis - Algemeen directeur

Jeroen Nijhuis - Algemeen directeur