Klantverhalen Klantverhalen

Klantverhalen

 

Klanten vertellen in hun persoonlijke verhalen waar zij voor gaan; welke droom zij hebben. En hoe wij hen daarbij helpen.

Wees jezelf en laat jezelf zien - Nanda Buikema-Stuut is fotomodel

Nanda Buikema-Stuut werd 38 jaar geleden geboren, zonder rechterbekken en rechterbeen.

Lees meer over Nanda

Mariëlle Wagener-Rouwet: “Door de knie ex-articulatie is mijn nieuwe leven begonnen”

In 1995 wordt Mariëlle Wagener-Rouwet op haar brommer aangereden door een auto.  Het gevolg is dystrofie in haar arm. Die dystrofie slaat zes jaar later over naar haar linkerbeen.

Lees meer over Mariëlle

Dennis Janssen: “Ik heb mijn leven weer terug omdat er mensen waren die in mij geloofden”

Dennis Janssen heeft sinds het voorjaar van 2022 een hoge beenprothese. In december 2021 werden -  tijdens een 24 uur durende operatie - zijn linkerbeen, heup, bekken en zitbot geamputeerd. Het was zijn laatste kans op herstel nadat er twee jaar eerder een grote tumor in zijn bekken werd ontdekt. 

Lees meer over Dennis

Robert Groeneweg - “Mijn orthopedisch adviseur gaat uit van de mens en niet van de techniek"

Robert Groeneweg raakte in 1984 zijn been kwijt na een motorongeluk. “In eerste instantie gingen de artsen ervan uit dat mijn been behouden kon blijven”, vertelt Robert. “Na drie maanden op de Intensive Care, bleek mijn been toch niet te redden en is hij geamputeerd tot net boven de knie.”

Lees meer over Robert

Door de osseointegratie voelt Pietsje zich weer vrouw

Pietsje Hannema Greidanus onderging in 2007 een bovenbeenamputatie nadat een grote tumor in haar knie was gevonden. Volgens de arts in het ziekenhuis zou ze na de amputatie snel weer alles kunnen als ze eenmaal een koker had. Maar dat liep anders.

Lees meer over Pietsje