Onze sfeer Onze sfeer

Onze sfeer

Het leven van onze klanten aangenamer maken door bij te dragen aan hun lichamelijke mobiliteit. Plezier hebben in je werk, samen successen vieren. Dat is werken bij OIM Orthopedie. Van onze medewerkers verwachten we een flexibele, no-nonsense houding. Je wilt jezelf continu verbeteren en met de organisatie mee ontwikkelen. De dynamische werkomgeving biedt jou mogelijkheden om door te groeien en geeft je ruimte voor eigen initiatief. Samenwerking en het denken in kansen en oplossingen vinden wij belangrijke eigenschappen. Je gaat echt voor de klant. Wij geven iedereen de ruimte talenten te ontwikkelen. Om ideeën over hoe we OIM Orthopedie kunnen verbeteren uit te spreken en uit te werken. Wij zorgen voor een open, informele en ongedwongen werksfeer met voldoende uitdaging. Een inspirerende sfeer die je nergens anders tegenkomt. De OIM sfeer.

Ruim 40 jaar ervaring

In 1981 startten we met 15 medewerkers in Haren (Groningen) als Stichting Orthopedische Instrumentmakerij Noord-Nederland. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het op één na grootste orthopedische bedrijf in heel Nederland. Ruim 35 jaar maken wij het dagelijks leven van mensen aangenamer met onze orthopedische hulpmiddelen.

Samen maken we onze cliënten mobieler

Samen helpen we ieder jaar meer dan 60.000 klanten mobieler deel te nemen aan het dagelijks leven. Met onze maatwerk therapeutisch elastische kousen, orthesen en prothesen. Op 24 eigen vestigingen en op meerdere spreekuurlocaties door heel Nederland. En met zo'n 300 OIM-mensen in tientallen verschillende functies.

Mensenbedrijf

Wij zijn een echt mensenbedrijf. Wij gaan niet voor maximale winst, maar voor maximale tevredenheid. Van onze cliënten, maar ook van onze medewerkers. Elke medewerker, ongeacht de functie, speelt bij ons een even belangrijke schakel in het bedrijfsproces. Mensen uit allerlei culturen zijn vertegenwoordigd. Voor iedere medewerker hebben wij persoonlijke aandacht en goede arbeidsvoorwaarden. Samen vieren we onze successen.

Jouw mening telt

Je hebt volop gelegenheid mee te denken en te praten over de kansen en mogelijkheden die je ziet. Regelmatig houden we een medewerkerbelevingsonderzoek, waarin jij jouw suggesties voor verbetering kunt aangeven.

Aandacht voor persoonlijke groei

Wij zijn uitgegroeid tot een grote speler in de orthopedische markt. Wij willen dat ook onze mensen blijven groeien. Via interne trainingen, opleidingsdagen en vakopleidingen krijg je volop mogelijkheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Daarbij kijken we naar je wensen en kwaliteiten.

Innovatie en onderzoek

Wij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en betrokken bij diverse wetenschappelijke onderzoeken in de orthopedie. Die kennis gebruiken wij bij de ontwikkeling, productie en keuze van ons assortiment van hulpmiddelen. Werken bij OIM Orthopedie staat voor een open, informele en ongedwongen sfeer bij een dynamisch en uitdagend bedrijf.

Direct naar onze stages en vacatures.