Debbie Beijersbergen

In 2007 startte ik bij Noppe Orthopedie (onderdeel van OIM Orthopedie) in Noordwijkerhout, als receptioniste/administratief medewerkster. Door onder andere mijn achtergrond als marketeer bij Zilveren Kruis Achmea en mijn studie commerciële economie aan de HES Amsterdam kon ik binnen Noppe Orthopedie doorgroeien naar de functie van Coördinator Administratie.

Als Coördinator Administratie stuur ik collega’s aan en werk ik nauw samen met onze divisiemanager. Het bedrijfsbureau voert de meeste administratieve activiteiten uit die voorkomen binnen ons orthopedische bedrijf. Zelf houd ik me onder andere bezig met het opstellen van (complexe) offertes en motivaties naar zorgverzekeraars voor hulpmiddelen. Verder maak ik planningen voor overleggen, beheer en plan de agenda’s van de orthopedisch adviseurs, stel voortgangsrapportages op en bewaak onze financiële administratie.

Ook ben ik lid van de Technische Commissie Administratie. Vier keer per jaar komen OIM collega’s vanuit de divisies bij elkaar om te overleggen over allerlei onderwerpen op administratief vlak. Deze commissie is een goed middel om verbinding te zoeken tussen de verschillende divisies en van elkaar te leren.

"Geen dag is hetzelfde! De kracht is dat we zowel menselijk als zakelijk kunnen optreden."

Debbie Beijersbergen - Coördinator Administratie, Noppe Noordwijkerhout

Debbie Beijersbergen - Coördinator Administratie, Noppe Noordwijkerhout

Geen dag is hetzelfde! Het persoonlijke contact met onze klanten geeft mij veel voldoening. We luisteren goed naar onze klanten om zo goed mogelijk aan hun hulpvraag te kunnen voldoen en te zorgen dat ze zo mobiel mogelijk de deur uitgaan. Ook de zakelijke kant spreekt mij erg aan. Bijvoorbeeld de onderhandelingen met zorgverzekeraars over de vergoeding van een hulpmiddel. De overeenkomsten met zorgverzekeraars wijzigen jaarlijks. Ook dat moeten we goed bijhouden en ons beleid en onze werkwijze daar zo nodig op aanpassen.

Het doet mij goed te zien dat ons bedrijf haar mannetje staat op zowel menselijk als zakelijk vlak. Dat geeft energie! We zijn een goed team en gaan voor het maximale resultaat. Dat resultaat kunnen wij alleen bereiken door samen te werken, open te staan voor elkaar en elkaar scherp te houden. Daar ben ik als Coördinator Administratie natuurlijk trots op!