Debbie Beijersbergen Debbie Beijersbergen

Debbie Beijersbergen

In 2007 startte ik bij Noppe Orthopedie (onderdeel van OIM Orthopedie) in Noordwijkerhout, als receptioniste/administratief medewerkster. Door onder andere mijn achtergrond als marketeer bij Zilveren Kruis Achmea en mijn studie commerciële economie aan de HES Amsterdam kon ik binnen Noppe Orthopedie doorgroeien naar de functie van Coördinator Administratie.

Als Coördinator Administratie stuur ik collega’s aan en werk ik nauw samen met onze divisiemanager. Het bedrijfsbureau voert de meeste administratieve activiteiten uit die voorkomen binnen ons orthopedische bedrijf. Zelf houd ik me onder andere bezig met het opstellen van (complexe) offertes en motivaties naar zorgverzekeraars voor hulpmiddelen. Verder maak ik planningen voor overleggen, beheer en plan de agenda’s van de orthopedisch adviseurs, stel voortgangsrapportages op en bewaak onze financiële administratie.

Ook ben ik lid van de Technische Commissie Administratie. Vier keer per jaar komen OIM collega’s vanuit de divisies bij elkaar om te overleggen over allerlei onderwerpen op administratief vlak. Deze commissie is een goed middel om verbinding te zoeken tussen de verschillende divisies en van elkaar te leren.