Folkert Blacquière

Drukte op de vestiging in Leeuwarden proberen we altijd voor te zijn. Soms komt het wel eens voor dat het zo druk is dat we een medewerker van een andere vestiging invliegen om ons te helpen de piekwerkzaamheden op te vangen. Daarnaast ondersteun ik zo af en toe bij drukte de centrale werkplaats in Beilen. Het uitwisselen van mensen tussen de verschillende vestigingen gaat altijd na toestemming van de leidinggevende. Wanneer je op een andere vestiging wordt ingezet, in een 'vreemd pakhuis', dan vind je altijd je eigen weg wel weer. Het werkt in principe wel, want het werk komt op hetzelfde neer.

"Het is mooi dat je bij drukte een beroep op een andere vestiging kunt doen."

Folkert Blacquière - Orthopedisch vakspecialist schoenen, Leeuwarden.

Folkert Blacquière - Orthopedisch vakspecialist schoenen, Leeuwarden.

Belangrijk bij het uitwisselen van medewerkers is dat we één werkwijze hanteren binnen heel OIM Orthopedie, zodat we van elkaar weten wat we doen. Het is mooi dat je bij drukte een beroep op een andere vestiging kunt doen. Wanneer het inzetten van medewerkers niet mogelijk is omdat het op de eigen vestiging ook druk is, dan lossen we dit op door over te werken.

Ik probeer altijd te zorgen dat het werk klaar is. Ik werk zo punctueel mogelijk. Klanten afbellen omdat het werk niet klaar is, dat kan natuurlijk niet.