Ivonne Drenth

COA is de spil tussen adviseurs op de vestigingen, de financiële afdeling en de afdeling Inkoop. Het grote voordeel van een centrale orderadministratie is dat hier alle kennis en regelgeving centraal bekend is. Ons team heeft kennis van zaken, we zijn op de hoogte van de laatste wijzigingen en hebben korte lijnen en snelle communicatie met diverse afdelingen. Voor vragen over de inkoop van producten lopen we naar de afdeling Inkoop. Bij vragen over de financiën lopen we even naar de controller. Doordat de COA een continue bezetting heeft, is het een constant proces wat altijd door gaat. Wij zorgen voor een zo snel mogelijke invoer van orders van confectieartikelen, zodat de klant snel een hulpmiddel ontvangt en de financiële afwikkeling zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

"Wij zorgen voor een zo snel mogelijke invoer van orders van confectieartikelen, zodat de klant zo snel mogelijk wordt geholpen."

Ivonne Drenth - Administratief medewerker Centrale Order Administratie (COA), hoofdkantoor Assen

Ivonne Drenth - Administratief medewerker Centrale Order Administratie (COA), hoofdkantoor Assen

In de toekomst gaat de COA steeds meer digitaal werken, zo wordt dossiervorming meer digitaal. Het maakt dan niet meer uit op welke werkplek je zit. Je kunt dan overal bij de klantgegevens. Samen met mijn collega's van de COA en de vestigingen zette ik de COA binnen OIM  Orthopedie op. Nieuwe processen moeten groeien en structuur krijgen, hierdoor kunnen we met zijn allen zo efficiënt mogelijk werken. Ik ben er trots op dat we door goede samenwerking met de divisies de COA goed draaiende hebben gekregen.