Wij doen mee aan de 4 Mijl van Groningen Wij doen mee aan de 4 Mijl van Groningen
  • Deelname is kosteloos
  • Plezier in sporten
  • Geen sportvoorziening nodig

Wij doen mee aan de 4 Mijl van Groningen

Zondag 8 oktober is het zo ver: de 4 Mijl van Groningen! Ook dit jaar staan wij weer aan de start met een team van pro- en orthesedragers en medewerkers. De 4 Mijl van Groningen is het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland. Ieder jaar lopen er duizenden mensen mee. Sinds 2019 doen wij met een prothese- en ortheseteam mee aan de 4 Mijl van Groningen. Het doel is een mooie ervaring te delen en natuurlijk om allemaal de finish te halen, iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. 

Hardloopclinic

Ter voorbereiding was er een hardloopclinic in Haren, op 19 september van 19:00 tot 20:30u. Tijdens de clinic maakten de deelnemers kennis met de sportvoorziening en hardlopen, deelden ervaringen met andere protheselopers en ze kregen persoonlijk advies m.b.t. looptechniek. Met dank aan Eric Helmantel van UMCG Beatrixoord.

Voor wie?

Net als de afgelopen jaren doen zowel ervaren als onervaren lopers mee. De 4 Mijl en de clinic zijn voor alle leeftijden, dus niemand is te jong of te oud. Iedereen doet in zijn eigen tempo mee. Iedereen die meedoet aan de 4 Mijl krijgt een loopshirt van OIM Orthopedie.