Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

4 Mijl en clinics

Doe jij ook mee aan het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland: de 4 mijl van Groningen? Zondag 8 oktober is het zo ver! OIM Orthopedie wil weer aan de start staan met een team van pro- en orthesedragers.

Meld je direct aan
  • Deelname is kosteloos
  • Plezier in sporten
  • Geen sportvoorziening nodig

Doe mee aan de 4 Mijl van Groningen

Zondag 8 oktober is het zo ver: de 4 Mijl van Groningen! Ook dit jaar willen wij weer aan de start staan met een team van pro- en orthesedragers en medewerkers. De 4 Mijl van Groningen is het grootste hardloopevenement van Noord-Nederland. Ieder jaar lopen er duizenden mensen mee. Sinds 2019 doen wij met een prothese- en ortheseteam mee aan de 4 Mijl van Groningen. Het doel is een mooie ervaring te delen en natuurlijk om allemaal de finish te halen, iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. 

Drie hardloopclinics

Ter voorbereiding op de 4 Mijl organiseren we drie hardloopclinics. Alle clinics zijn van 19:00 uur tot 20:30 uur.

  • 6 juni Beetsterzwaag
  • 11 juli Hoogeveen
  • 19 september Haren

Tijdens deze clinics trainen de deelnemers, onder begeleiding, loop- en hardlooptechnieken. De begeleiders geven tips en tricks om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarnaast zijn er verschillende orthopedische adviseurs stand-by die je kunnen helpen met je hulpmiddel.

Voordelen van een clinic

- Je bent goed voorbereid
- Je wisselt ervaringen uit met andere pro- en ortheselopers
- Je traint je looptechniek onder begeleiding van fysiotherapeuten en orthopedische adviseurs
- Je krijgt na elke training persoonlijk advies
- Je verbetert je conditie

Voor wie?

Wil je wel meedoen met de clinic(s), maar niet met de 4 Mijl? Dat is helemaal geen probleem! Ook heb je geen echte sportvoorziening nodig, die kan je lenen bij ons. Net als de afgelopen jaren kunnen zowel ervaren als onervaren lopers meedoen. De 4 Mijl en de clinics zijn voor alle leeftijden, dus denk vooral niet dat je te jong of te oud bent. Iedereen kan in zijn eigen tempo meedoen en je leert andere mensen met een pro- of orthese kennen. 

Deelname aan de clinics en de 4 Mijl is kosteloos. Doe je mee aan de 4 Mijl, dan krijg je een loopshirt van OIM Orthopedie.

Aanmelden

Je kan alleen meedoen als je je van tevoren aanmeldt. Voor de clinics in Beetsterzwaag en Hoogeveen kun je je tot en met 29 mei aanmelden. Voor de clinic in Haren kan dat nog tot en met 4 september. Dat is ook de uiterste datum om je aan te melden voor deelname aan de 4 Mijl.