Orthopedische zorg van uw vertrouwde OIM Orthopedie adviseur Orthopedische zorg van uw vertrouwde OIM Orthopedie adviseur

Orthopedische zorg van uw vertrouwde OIM Orthopedie adviseur

26 mei 2023

De afgelopen tijd hebben wij van verschillende klanten vragen gekregen over de voetzorgactiviteiten, met name in de regio Drenthe. In de regio Drenthe is de voetzorg overgenomen door Roessingh Revalidatie Techniek (RRT). Voor orthopedische zorg op het gebied van orthesen, prothesen en compressiezorg kunt u nog steeds terecht bij uw vertrouwde adviseur van OIM Orthopedie.

Onlangs heeft Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) hierover een mailing verstuurd waarin de indruk wordt gewekt dat zij ook alle orthopedische zorg in de regio Drenthe hebben overgenomen. Wij willen benadrukken dat dit niet het geval is. Wij hebben over de mogelijke verwarring die hierdoor is ontstaan, overleg gehad met Roessingh Revalidatie Techniek (RRT) en zij passen de mailing hierop aan.

OIM Orthopedie blijft gewoon alle orthopedische zorg voor orthesen, prothesen en compressiezorg leveren, zoals u van ons gewend bent. Dat doen we in onze vestigingen in Emmen, Hoogeveen en het WZA in Assen en op diverse spreekuurlocaties.

U kunt de vestigingen rechtstreeks bereiken via:

·         0598 722 230 voor Hoogeveen en Assen of hoogeveen@oim.nl

·         0591 640 519  voor Emmen of emmen@oim.nl

·         Voor vragen over compressiezorg, zoals steunkousen, belt u 088 3749 888 of tek@oim.nl

In Friesland, Groningen, Arnhem en Nijmegen en Heerlen is de zorg op het gebied van steunzolen en orthopedische schoenen overgenomen door Kievit Orthopedie. Zij werken vanuit de vestigingen van OIM Orthopedie in deze regio’s.