Gezellig sporten in 2022?

Blijf op de hoogte van OIM Aktief!

Speciaal voor pro- en orthese dragers. Wil je sporten met plezier? Laat je emailadres achter en blijf op de hoogte van de evenementen van OIM Aktief!

Laat je emailadres achter
  • Verzorgd door professionals
  • Kosteloos meedoen
  • Plezier in sporten

Gezellig sporten in 2022?

Op zondag 10 oktober deed er weer een team protheselopers mee aan de 4 Mijl van Groningen. Het was weer een geslaagde en sportieve dag! Sommige deelnemers liepen nog maar net op een blade terwijl anderen al jaren ervaring hebben. Met plezier hardlopen was het doel en dat is gelukt want alle lopers kwamen met een big smile over de finish.

Volgend jaar willen we meer van dit soort mooie gezellige dagen waarop je kunt kennismaken met sport en bewegen organiseren!

Voor wie?

Je kunt meedoen met elke pro- orthese, een echte sportvoorziening is niet direct noodzakelijk. Bovendien hoef je geen klant bij OIM Orthopedie te zijn om mee te doen. Laat je emailadres achter of overleg het eerst eens met je orthopedisch adviseur, fysiotherapeut of revalidatiearts.

Wat levert het je op?

  • Wissel je ervaringen uit met andere pro- en orthesedragers
  • Krijg waardevol advies
  • Verbeter je conditie
  • Train onder begeleiding van twee bevlogen trainers en onze orthopedisch adviseurs

Ervaren trainers en orthopedisch adviseurs aanwezig

De evenementen van OIM Aktief worden altijd verzorgd door professionele trainers. Er zijn bovendien orthopedisch adviseurs aanwezig voor technische ondersteuning en advies. Kortom, op alle vragen een antwoord!

Dus: laat je emailadres achter als je op de hoogte gehouden wil worden van onze plannen voor 2022.

Gezellig sporten in 2022?

Lijkt het je als prothese- of orthesedrager leuk om te sporten of wil je meer uit je actieve leven halen dan er in zit? Laat dan je emailadres achter en blijf op de hoogte van onze plannen voor OIM Aktief. In 2022 organiseren we meer gezellige dagen waarop je kunt kennismaken met sport en bewegen. Wissel ervaringen met elkaar uit en krijg advies van bevlogen trainers en orthopedische adviseurs!