Doe mee aan de Bredase Singelloop Doe mee aan de Bredase Singelloop

Bredase Singelloop en clinics

Doe jij ook mee aan de Bredase Singelloop? Zondag 1 oktober is het zo ver! OIM Orthopedie wil weer aan de start staan met een team van pro- en orthesedragers.

Meld je direct aan
  • Deelname is kosteloos
  • Plezier in sporten
  • Geen sportvoorziening nodig

Doe mee aan de Bredase Singelloop

Zondag 1 oktober is het zo ver: de Bredase Singelloop! Vorig jaar hebben wij meegedaan met een prothese- en ortheseteam aan de Bredase Singelloop. Ook dit jaar willen wij weer aan de start staan met een team van pro- en orthesedragers en medewerkers. Het doel is een mooie ervaring te delen en natuurlijk om allemaal de finish te halen, iedereen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. 

Twee hardloopclinics

Ter voorbereiding op de Bredase Singelloop organiseren we twee hardloopclinics. De clinics zijn van 13:00 tot ongeveer 17:00 uur.

  • 21 juni Revant Breda (vereist)*
  • 4 september atletiekbaan Sprint, Breda

*Tijdens deze clinic kijken we gezamenlijk of deelname aan de Bredase Singelloop iets voor jou is. Deelname aan deze clinic is dan ook een vereiste om met ons team mee te kunnen doen aan de clinic op 4 september en/of de Bredase Singelloop. Dat geldt uiteraard niet als je een ervaren hardloper bent. Bij beide clinics geven begeleiders tips en tricks om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Daarnaast zijn er verschillende orthopedische adviseurs stand-by die je kunnen helpen met je hulpmiddel.

Voordelen van de clinics

- Eerste kennismaking met sportvoorziening en hardlopen
- Je zit nergens aan vast, het is een mooie kans om te kijken of het iets voor jou is
- Je wisselt ervaringen uit met andere pro- en ortheselopers
- Je traint je looptechniek onder begeleiding van fysiotherapeuten en orthopedische adviseurs
- Je krijgt persoonlijk advies
- Goede voorbereiding op de Singelloop

Voor wie?

Wil je wel meedoen met de clinic(s), maar niet met de Bredase Singelloop? Dat is helemaal geen probleem! Ook heb je geen echte sportvoorziening nodig, die kan je lenen bij ons. De Bredase Singelloop en de clinics zijn voor alle leeftijden, dus denk vooral niet dat je te jong of te oud bent. Iedereen kan in zijn eigen tempo meedoen en je leert andere mensen met een pro- of orthese kennen.

Deelname aan de clinics en de Bredase Singelloop is kosteloos. Doe je mee aan de Bredase Singelloop, dan krijg je een loopshirt van OIM Orthopedie.

Aanmelden

Je kan alleen meedoen als je je van tevoren aanmeldt. Meld je aan vóór 7 juni. Aanmeldingen voor de clinic van 4 september en/of de Bredase Singelloop kan tijdens de clinic van 21 juni of vanaf 22 juni op deze pagina.

Heb je vragen? Neem gerust contact op via communicatie@oim.nl.