Onze vestigingen in Nederland Vestiging Veendam

Onze vestigingen in Nederland

Op onze 24 vestigingen in Nederland zien onze adviseurs iedere week heel veel klanten. Zij komen bij ons op afspraak voor het aanmeten, passen of afhalen van hun orthopedische hulpmiddel. Dat zijn bijvoorbeeld therapeutisch elastische kousen, orthesen of prothesen.

Uiteenlopende functies

Op onze vestigingen werken orthopedisch adviseurs, productiemedewerkers, administratief medewerkers, receptionistes/telefonistes en teamleiders.. Allemaal onder leiding van een divisiemanager.

Spreekuren op eigen vestiging en spreekuurlocaties

Wij houden spreekuren op onze eigen vestigingen. Daarnaast zijn onze adviseurs op spreekuren te vinden in ziekenhuizen, revalidatiecentra, zorginstellingen en bij huisartsengroepen. Samen met artsen en fysiotherapeuten helpen zij de cliënt aan een kwalitatief hoogstaand orthopedisch hulpmiddel, op weg naar meer mobiliteit.

Hoe ziet een dag op een vestiging eruit?

Op een vestiging is het een drukte van belang. Onze telefonistes/receptionistes staan de hele dag klanten te woord aan de balie en via de telefoon. De adviseurs ontvangen de cliënten in de paskamer. Zij geven hen advies over het meest geschikte hulpmiddel, meten deze hulpmiddelen aan, passen ze bij de klant of leveren ze af. De productiemedewerkers in de werkplaats zijn druk bezig om de hulpmiddelen te maken of te repareren. En de collega’s van de administratie zorgen ervoor dat alle orders vlekkeloos in de systemen worden verwerkt. Zo kan de cliënt zijn hulpmiddel snel ophalen en is de vergoeding met de zorgverzekeraar snel geregeld.

Je komt in dienst en dan?

Eenmaal aangenomen, start je natuurlijk met een inwerkprogramma dat is afgestemd op je functie en de afdelingen en mensen waarmee je te maken krijgt in je werk. Daarnaast werken we met ‘buddies’ die ervoor zorgen dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij OIM Orthopedie. Periodiek organiseren wij een introductiedag. Samen met andere nieuwe collega’s en stagiairs neem je een kijkje op een andere vestiging en op het hoofdkantoor.