Ons hoofdkantoor in Assen Hoofdkantoor Assen

Ons hoofdkantoor in Assen

Op het hoofdkantoor in Assen vind je alle ondersteunende diensten. De directie en het directiesecretariaat zijn hier gevestigd, de afdeling HRM en Communicatie, maar ook de afdelingen Inkoop, ICT, de financiële administratie en KAM (kwaliteit, arbo en milieu). Zij ondersteunen de vestigingen en managers, zodat die zich volop kunnen richten op onze cliënten.

Op het hoofdkantoor werken ongeveer 30 mensen met de meest uiteenlopende functies: directie, (directie)secretaresse, HR manager, HR adviseur, salarisadministrateur, applicatie- en systeembeheerder, communicatieadviseur, assistent-controller, coördinator debiteurenbeheer, medewerker financiële administratie, manager bedrijfsvoering, manager inkoop & logistiek en medewerker inkoop.

Ook werken regelmatig stagiairs op het hoofdkantoor. Bijvoorbeeld op de afdeling communicatie, HRM en financiële administratie.

Hoe ziet een dag op het hoofdkantoor eruit?

De dagen op het hoofdkantoor zijn erg afwisselend. De verschillende afdelingen adviseren divisiemanagers en medewerkers in het land over uiteenlopende zaken en verrichten voorbereidend of ondersteunend werk. De organisatie is constant in beweging. De dagen op het hoofdkantoor zijn daardoor nooit hetzelfde. Collega's uit de divisies mailen of bellen met vragen. De mensen op het hoofdkantoor gaan met die vragen aan de slag en maken waar nodig beleid of passen bestaand beleid aan. Periodiek vinden op het hoofdkantoor overleggen plaats van het managementteam en diverse vakgroepen.

Je komt in dienst en dan?

Je start met een inwerkprogramma dat is afgestemd op je functie en de afdelingen en mensen waarmee je te maken krijgt in je werk. Daarnaast neem je tijdens de introductiedag samen met andere nieuwe collega's en stagiairs een kijkje op een vestiging.