Leeuwarden

OIM Orthopedie Leeuwarden

Leeuwarden

Contact

Legedyk 2
8935 DG, Leeuwarden

(058) 2881648
leeuwarden@oim.nl

Contactgegevens opslaan

Let op: er zijn wegwerkzaamheden vlakbij ons pand. Komt u normaal gesproken uit oostelijke richting over de Adlânsdyk en slaat u ter hoogte van het Esso tankstation naar links af? Dan komt u voor een wegafsluiting te staan van de Hempenserweg. Om dat te voorkomen, kunt u de omleidingsborden volgen en doorrijden op de Adlânsdyk tot u naar links kunt afslaan naar de Beatrixstraat. De Beatrixstraat kunt u vervolgens volgen tot deze overgaat in de Legedyk en u ons pand bereikt.

In Leeuwarden zit OIM Orthopedie gevestigd aan Legedyk 2. Hier kun je terecht voor orthesen, prothesen, kleine orthopedische voorzieningen, orthopedische schoenen, steunzolen en steunkousen. Ook voor levensechte siliconen orthesen en prothesen kun je terecht bij OIM Orthopedie Leeuwarden. Daarnaast is er regelmatig een pedicure aanwezig voor voetverzorging.

Sinds 2018 meten de orthopedische adviseurs van OIM Orthopedie Leeuwarden steunkousen contactloos aan met behulp van de allernieuwste LEXpert van BSN Medical. De LEXpert bestaat uit twee heup-hoge pilaren waar je tussen gaat staan. Met infraroodstralen worden de maten van je lichaam contactloos opgemeten. Het apparaat is gekoppeld aan de productcatalogus en het bestelsysteem: zo kan er direct een product gekozen worden in verschillende kleuren en prints. OIM Orthopedie was altijd al de snelste in de markt als het gaat om de levering van steunkousen. Met de LEXpert hebben we nu ook de snelste aanmeetmethode in huis. 

Openingstijden:

OIM Orthopedie Leeuwarden is op werkdagen geopend tussen 8.30 en16.30 uur.

Telefonisch bereikbaar:

De receptionistes zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur.

Bereikbaarheid:

Aanwezige expertises:

  • Orthopedische schoenen
  • Therapeutisch elastische kousen
  • Pedicure
  • Kleine orthopedische voorzieningen
  • Steunzolen
  • Orthesen
  • Prothesen
  • Siliconen techniek
Onze klanten beoordelen ons met een
OIM Orthopedie Leeuwarden 8.5 10 96 8,5
Bekijk en geef beoordeling gebaseerd op 96 beoordelingen