opleiding

Zin in een interne opleiding orthopedisch vakkracht?

2-jarige interne opleiding op vestigingen in Groningen, Friesland of Drenthe

Heb jij (net) je technische MBO opleiding afgerond en wil je onze 2-jarige interne opleiding volgen tot orthopedisch vakkracht? Neem dan contact met ons op! Wij bieden je een werkomgeving waarin jij je kunt (door)ontwikkelen en met de nieuwste technieken werkt. Je werkt samen met een enthousiast team collega’s bij een bedrijf dat innovatief en zeer vooruitstrevend is.

Het gaat om een 2-jarige interne opleiding op onze vestigingen in Groningen, Friesland of Drenthe. Na je opleiding krijg je een vaste standplaats in een van de Noordelijke provincies!

De functie

Als orthopedisch vakkracht maak je orthopedische schoenvoorzieningen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opbouwen, modelleren en afwerken van inlays en het maken van folieschoenen. Ook het aanpassen en repareren van (semi)confectieschoenen behoort tot je taken. Je werkopdrachten krijg je van onze orthopedisch adviseurs.

Jij

 • hebt (net) je technische MBO diploma gehaald
 • bent zeer nauwkeurig, hebt oog voor detail en werkt ordelijk en systematisch
 • hebt gevoel voor verschillende materialen
 • hebt een leergierige en proactieve houding
 • bent een teamspeler en vindt samenwerken belangrijk
 • hebt goede sociale vaardigheden en kunt je goed inleven
 • bent flexibel ten aanzien van je werklocatie in het Noorden van het land

Wij

 • bieden je een 2-jarige interne opleiding tot orthopedisch vakkracht
 • bieden je een interessante functie in een organisatie dat voor jou en de klant gaat
 • bieden je een fulltime dienstverband (38-urige werkweek) voor in eerste instantie bepaalde tijd met de mogelijkheid tot onbepaalde tijd
 • volgen de CAO Schoentechniek
 • bieden je goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Over ons bedrijf

OIM Orthopedie is een toonaangevend orthopedisch bedrijf met vestigingen door heel Nederland. Samen gaan wij voor onze klanten. Vanaf de intake tot de aflevering van een orthopedisch hulpmiddel, maar zeker ook daarna. Al ruim 30 jaar onderscheiden onze betrokken medewerkers zich door hun kennis over het ontwikkelen, produceren en aanmeten van deze hulpmiddelen. Hierbij ligt de focus niet alleen op technische perfectie, maar ook op het persoonlijk contact met de klant.

Wij hebben ongeveer 310 medewerkers verspreid over verschillende vestigingen door het hele land. Van podotherapeut, adviseur therapeutisch elastische kousen tot orthopedisch adviseur schoentechniek, orthopedisch adviseur instrumenten en uiteenlopende administratieve en ondersteunende functies.

Wij zijn trots dat wij door een aantal zorgverzekeraars gecontracteerd zijn als expertisecentrum voor arm- en beenprothesiologie. Dit betekent dat wij voldoen aan hun strenge kwaliteitscriteria en dat onze adviseurs voldoen aan alle gestelde opleidingseisen en zeer ervaren zijn. Wij werken nauw samen met specialisten en paramedici in multidisciplinaire behandelteams.

Samen met andere partijen werken wij aan wetenschappelijk onderzoek. Zo blijft niet alleen de kennis van ons personeel op het hoogste niveau, maar blijft ook de branche zich ontwikkelen. Daarnaast ontwikkelen wij continu diverse innovatieve projecten die tot doel hebben om de kwaliteit van onze producten of de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren.

Herken jij je in bovenstaande?

Je kunt direct online solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen de afdeling HRM, telefoon 0592-394278.