Siliconen prothesen Siliconen prothesen

Siliconen prothesen

Een siliconen prothese, wat is het?

Een siliconen prothese wordt speciaal voor jou gemaakt, ziet er levensecht uit en is erg comfortabel in het dragen. Wij maken de prothese voor je vinger, hand, arm of voet precies in je eigen huidskleur en voorzien deze van ieder gewenst kleurverschil, rimpeltje, moedervlekje, litteken of zelfs tatoeage om het er levensecht uit te laten zien.

 

Bekijk voorbeelden van siliconen prothesen

Voordelen siliconen vinger- en (deel)handprothesen

Elke siliconen prothese is uniek en wordt volgens jouw persoonlijke wensen met de hand op maat gemaakt. Je niet aangedane ledemaat dient daarbij als voorbeeld.

Een siliconen vingerprothese of (deel)handprothese geeft je meer grijpmogelijkheden. Je kunt er bijvoorbeeld toetsenborden, telefoons en andere apparaten mee bedienen. Bovendien geven ze de gezonde arm steun en tegengewicht bij het grijpen en vasthouden van voorwerpen. 

Ook het natuurlijke uiterlijk van deze siliconen prothesen is bijzonder indrukwekkend. Onze specialisten zijn in staat om de vorm en kleuren van de prothese bedrieglijk realistisch te maken. De huid is nauwelijks van echt te onderscheiden en bevat kleine aders, pigmentvlekjes, sproeten en zelfs haar. Ook de vorm en kleur van de vingernagels zijn net echt. Wanneer je wilt, kun je zelfs nagellak aanbrengen. Voor anderen valt op het eerste gezicht niet op dat je een prothese draagt.

Dankzij het op maat vervaardigde kokerontwerp past de prothese perfect. De siliconen prothese heeft geen vervelende naden of drukpunten en draagt zeer comfortabel. Je kunt deze prothese dan ook van 's morgens vroeg tot 's avonds laat dragen.